Prawda jest taki: "Im mniej zasad i udziwnień tym fajniej." Rozgrywka moze i zyska na realności, ale straci na Grywalnosci.
_________________ Małe wsie pustoszy!
Leśny Władek GURU
Wysłany:
Wto Sie 29, 2006 2:15 pm
Grywalność jest najwazniejsza!!! I nią kierujemy się przy ustalaniu zasad Manewrów
_________________ Templars Rulezzz!!
smok NOWICJUSZ
Wysłany:
Sro Sie 30, 2006 5:42 pm
Panowie, nie chcę marudzić jak stara baba, ale muszę się przyznać że strasznie mi pasowała atmosfera na Saltusie i chciałbym ją sbie powspominać przy zdjęciach i filmach które tam robiliście! Bardzo was proszę, dajcie gdzieś te materiały.
Wysłany:
Czw Wrz 07, 2006 2:15 pm
Wielkie sorrcie że tak pózno, jestem poprostu ostatnio mega zajęty pracą, przeprowadzką a dodatkowo nie mam dostępu do netu ale pragnoł bym jeszcze raz podziękować w imieniu swoim i KWKP Jastrząb Wszystkim organizatorom i uczestnikom tych że manewrów SALTUS II za doskonałom organizacje, stworzenie świetnego niezapomnianego klimatu oraz za grę (walkę) która była wynikiem dużego poświęcenia, długiego przygotowywania, strategi i taktyki, wytrwałości fizycznej i psychicznej oraz odwagi poszczególnych drużyn! Wielki ukłon dla Pretorian a stronie przeciwnej szacunek i mam nadzieje ze dozobaczenia na następnych manewrach!
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach