FI Black 3D

FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy   •  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj

Saltus, Saltus i po Saltusie.... Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
HoHoL [Jarheads]
ZNAWCA

PostWysłany: Wto Maj 27, 2008 5:13 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Do 22:00 byłem na tyłach czerwonych obserwując z orzechowego wzgórza przedpole i informując o ruchach n-pla nasze dowództwo.

Potem zawinęliśmy OP i resztę nocy spędziłem jako obrona wieży skąd widziałem na orzechowym wzgórzu latarki, dlatego pytam.

PS. Z założenia byłem na dalekim zwiadzie i przez niemal całą dobę nie zszedłem do bazy. No i mam chyba rekord saltusa V. Wystrzeliłem 4 kulki, 2 trafiłem, jednego zabiłem. No ale ja już tak mam Smile
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość Numer ICQ
[TacTeam] Bandit
NOWICJUSZ

PostWysłany: Wto Maj 27, 2008 7:45 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam nadzieję HoHoL że na saltusie VI zrobimy jeszcze lepsze patrole. Ja już kupiłem skarpety talk i inne graty. Ostro ćwiczę kondycje (zredukowałem zużycie Pepsi z 3 litrów do 0,5 litra dziennie) Także Hohol liczymy na Ciebie
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
waboo [Jarheads]
GURU

PostWysłany: Wto Maj 27, 2008 10:58 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

chrabcio napisał:
A Ty tam byłeś ? Bo dam sobie głowę uciąć że byłeś na skrzyżowaniu wtedy bazę odbijać...

no to Chrabcio jesteś już bez głowy Laughing
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sabrina
SŁUCHACZ

PostWysłany: Pią Maj 30, 2008 5:39 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Hassan napisał:
A rano, jak wpadliśmy z Fokami to nie było strzałów ostrzegawczych?
Może i butów nie założyliście ale w skarpetkach i na bosaka też dawaliście radę Smile

No były strzały były ja akurat miałem buty na nogach ale kilku z nas nie i faktycznie zapinali w skarpetkach to był chyba Opej porywczy Smile Najśmiesznijsze w mojej ocenie było to jak ktoś z was wbiegał do naszej bazy i zaliczył wyjebke o sznurek od naciągu w locie dostał odemnie dwa strzały na maske zanim upadł. Normalnie myślałem że on robi jakiś zaplanowany skok lub przewrót i dlatego strzelałem Smile
Chula [Spartans]
SŁUCHACZ

PostWysłany: Pią Maj 30, 2008 10:49 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sabrina napisał:
Ja to chciałbym przede wszystkim podziękować za grę fair play Ćpunom z Mafii Very Happy którzy zaatakowali bazę HQ DEA w godzinach północnych. Chłopaki zachowali się zajebiście. Mogą się ujawnić i pochwalić Przed rozpoczęciem ataku krzyknęli głośno chronić twarze i puścili salwę ostrzegawczą w niebo. Mogli wejść do bazy bez jednego strzału (Maski Smile ) lecz woleli zapewnić sobie i nam około 40 minut wyśmienitej zabawy.

Chcialbym zauwazyc jak juz to nie cpuny z mafii tylko alkoholicy z mafii Razz
Wolf
NOWICJUSZ

PostWysłany: Sob Maj 31, 2008 8:45 am Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sabrina napisał:
Hassan napisał:

Może i butów nie założyliście ale w skarpetkach i na bosaka też dawaliście radę Smile

No były strzały były ja akurat miałem buty na nogach ale kilku z nas nie i faktycznie zapinali w skarpetkach to był chyba Opej porywczy Smile

Z tego co wiem to i Animek biegał w białych skarpetach (lans) Smile
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
pet999
EXPERT

PostWysłany: Pon Cze 02, 2008 1:44 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Bo buty to się zakłada pierwszego dnia i ściąga dopiero w domu, a jeszcze lepiej przed domem Laughing

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat